Evenementen – prijs op aanvraag

Op evenementen is er vaak veel stress. Behalve in mijn make-up hok. Ik kan goed en heel snel onder druk werken en bewaar altijd de rust, maakt niet uit in wat voor een gekkenhuis we terecht zijn gekomen.
Ik ben meewerkend, help collega’s waar ik kan en streef naar een perfect eindresultaat.
Door mijn jarenlange ervaring in theater en televisiewereld heb ik verstand van verschillende soorten belichtingen en snap ik wat diverse stage verlichtingen doen met de huid van de artiest. En weet ik wat er nodig is aan make-up om de artiest te laten stralen on stage.
Heb je vragen hierover en of wil je een offerte opvragen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Personal branding fotoshoot – prijs op aanvraag

Je wilt voor je website nieuwe foto’s, daar komt het een en ander bij kijken. Googlen op fotografen die bij jouw stijl passen, kleurenpalet, locatie, achtergrond, uitstraling, kleding én haar en make-up. Je wilt jezelf neerzetten. Natuurlijk zo dicht mogelijk bij jezelf, zodat mensen je in real life ook nog herkennen. Ik luister vooral heel goed naar wie jij bent en wat jij wilt uitstralen. Je verstoppen achter dikke lagen foundation en me gek shaden en highlighten, daar doe ik niet aan. Dus geen dikke lagen foundation. Ik werk met hoog gepigmenteerde producten zoals Mac waarvan je heel dun kan werken en toch mooi dekkend is. Mensen op hun gemak stellen is mijn visitekaartje, je kan met mij overal over praten of je wilt gewoon in stilte jezelf voorbereiden. No problem. Jij gaat in ieder geval helemaal ontspannen op de foto. Ook kan ik je een aantal goede fotografen adviseren, die gespecialiseerd zijn in personal branding met uiteenlopende stijlen.

Heb je vragen hierover en of wil je een offerte opvragen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.