Allereerst hartelijk gefeliciteerd, want jij gaat trouwen!
Vooraf en op de dag zelf staat er nogal wat op de planning, maar bij mij start de dag voor jou rustig en ontspannen.

Als visagist en haarstylist verzorg ik graag je bruidsmake-up en bruidskapsel aan huis of op locatie. Ik woon zelf in Utrecht, maar ga je trouwen buiten Utrecht? Ook dan ben ik je uiteraard graag van dienst met het verzorgen van je haar en make-up voor de bruiloft.

Hoe gaat het in zijn werk?
Van te voren vind ik het fijn om even te bellen met elkaar, we maken dan een belafspraak zodat ik de tijd voor je kan nemen. Op die manier kunnen we al een beetje kennis maken en leg ik je van alles uit, maar kan je ook de vragen die hebt stellen aan mij.

Wanneer ik op je trouwdatum op het gewenste tijdstip nog beschikbaar ben dan zetten we dit direct vast. Samen gaan we dan kijken wanneer je de proefsessie wilt inplannen. De proefsessie plannen we zo’n 6 weken tot 2 weken voor je bruiloft afhankelijk van beide agenda’s en wensen. Als jij mij wilt inzetten voor je bruidsmake-up en bruidskapsel raad ik je aan om zo snel mogelijk je datum te reserveren.

Proefsessie
Voor de proefsessie ontvang ik je graag in mijn knusse thuissalon in Utrecht. Je kan ervoor kiezen om gezellig nog iemand mee te nemen. Je partner hoeft het huis dus niet uit voor je proefsessie en jij hebt een lekker moment voor jezelf. Onder het genot van een thee, koffie (heerlijke cappuccino’s) en wat lekkers, neem ik de tijd voor je en gaan we je wensen bespreken. Ik geef je advies en gaan we kijken wat het beste bij je past en waar jij je prettig bij voelt.

De proefsessie duurt ongeveer 3 uur.
Ook bespreken we dan de wensen op je bruiloft, qua tijdstip, locatie etc.
We zijn pas klaar met de proefsessie totdat jij tevreden bent!

De dag zelf
Reken ongeveer 3 uur, niet dat ik 3 uur met je bezig ben, maar dat is vanaf het moment dat ik binnenloop en weer weg ben. In de tussentijd gebeurt er van alles, ik kom binnen en ga mijn spullen klaarzetten, zodat we aan de slag kunnen. Iets later komt de fotograaf en die wilt van alles van je weten:”Waar hangt de trouwjurk? Heb je een luchtje, ringen, schoenen die je op de foto wilt?” En soms is het wenselijk voor de fotograaf dat ik de finishing touch bewaar voor nog wat fotomomenten. Vergeet zeker niet om nog wat te eten en te drinken, soms wordt dat door de zenuwen vergeten. Het komt ook weleens voor dat de gelofte wordt bijgewerkt of nog even een belletje met de ceremonie meester om te vragen of het gelukt is met de aankleding…Daar is dan dus allemaal tijd voor. En uiteindelijk trek je aan het einde je jurk aan. Dan ben ik er ook altijd nog even bij, want soms is er hulp nodig en zet ik nog even de puntjes op de i wat betreft je haar en make-up.