Allereerst hartelijk gefeliciteerd, want jij gaat trouwen!
Vooraf en op de dag zelf staat er nogal wat op de planning, maar bij mij start de dag voor jou rustig en ontspannen.

Als visagist & haarstylist verzorg ik graag je bruidsmake-up en bruidskapsel aan huis of op locatie. Ik woon zelf in Utrecht, ga je trouwen buiten Utrecht? Ook dan ben ik je uiteraard graag van dienst met het verzorgen van je bruidsmake-up en bruidskapsel.

Hoe gaat het in zijn werk?
Van te voren vind ik het fijn om even te bellen met elkaar. Dan hebben we al een kennismaking waarbij ik je in het kort van alles uitleg en kan je mij bevragen. 

Als ik op je trouwdatum op het gewenste tijdstip nog beschikbaar ben dan zetten we dit direct vast. Samen gaan we dan kijken wanneer je de proefsessie wilt inplannen. De proefsessie plannen we zo’n 6 weken tot 1 week voor je bruiloft afhankelijk van beide agenda’s en wensen. Als jij mij wilt inzetten voor je bruidsmake-up en bruidskapsel raad ik je aan om zo snel mogelijk je datum te reserveren. 

Proefsessie
Goed om te weten! Ik heb een gezellig salonnetje aan huis, dus je hoeft je partner niet uit huis te jagen voor de proefsessie. Onder het genot van een thee, koffie en wat lekkers, neem ik de tijd voor je en gaan we je wensen bespreken, zal ik advies geven en gaan we kijken wat het mooist bij je past en waar je je prettig bij voelt. 

De proefsessie duurt gemiddeld 3 uur.
Ook bespreken we dan de wensen op je bruiloft, qua tijdstip, locatie etc.
We zijn pas klaar met de proefsessie totdat jij tevreden bent!

Tarieven 2021, inclusief btw 
Bruidskapsel €160,- (incl proefsessie)
Bruidsmake-up €160,- (incl proefsessie)
Bruidskapsel & make-up €320,- (inclusief proefsessie en bijwerkkit)

Fotografie Annelien Nijland